Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: LIANFA
Jaarlijkse omzet: 6000000-8000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Gevestigd in 2007, is de Plastieken van Weifang lian-FA gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van biologisch afbreekbare plastic producten. Met de ervaring van meer dan 10 jaar in het uitvoeren van biologisch afbreekbare plastic zakken met inbegrip van T-shirtzakken, zakken op broodje, vuilniszakken, vlakke zakken, plastic schorten en plastic handschoenen om vele gunst van de klant te maken. Nu, dienen wij klanten in de V.S., Europa, Azië en Australië en andere markt die biologisch afbreekbare producten vergt.

Wij dringen eerst op „Krediet, innovatie en ontwikkelings“ bedrijfsfilosofie aan, en verstrekken hoogte - kwaliteit en de goede diensten aan de volledige klant. De laagste tolerantienorm die door ons hoog het eindigen productiesysteem nog worden bereikt controleert door de striktste kwaliteitscontrole, betekent de duurzaamste producten voor uw zaken klaar zijn.

Geschiedenis

De Plastiekenco. van Weifanglianfa, Ltd (Lianfa voor plotseling) werd opgericht in 2007, wordt Lianfa gevestigd in Changle-Provincie, is Lianfa momenteel een gespecialiseerde producent van de verpakking van producten met de invoer en de uitvoerrecht. Lianfa schept geavanceerd materiaal en sterke technische kracht op. De belangrijkste producten zijn biologisch afbreekbare en composteerbare zakken, vlakke zakken, vestzakken, cf. en dubbel cf. zakken, handvatzakken, het winkelen zakken, vestzakken op broodje, vuilniszakken, voedselzakken, diepvriezerzakken., nappy zakken, plastic schort, plastic handschoenen, plastic geplaatste schoenen, plastic blad in meer dan 60 reeksen, 100 verscheidenheden.

Dienst

1. 12 jaar van beroepservaring in de plastic verpakkingsindustrie.

 

2. Biologisch afbreekbare materieel, eco-friendy

 

3. Strikte kwaliteitscontrole in het gehele proces om te produceren

 

4. De concurrerende prijs

 

5. Snelle levering

 

6. GA DE CERTIFICATIE ISO9001, SEDEX-SGS, O.K. COMPOST, O.K. HUIScompost OVER

 

OEM de orden zijn hoogst welkom.